Wellinghoeve
terras & camperplaats

ONS TERRAS

De Wellinghoeve is gelegen in het mooie, rustige Rijnstrangengebied waar men tijdens een prachtige wandeling of fietstocht even lekker tot rust kan komen. Naast een overheerlijke kop cappuccino, koffie, glas thee of een verfrissend drankje serveren wij heerlijke huisgemaakte appel- en monchoutaart en belegde broodjes. Ook tappen wij een lekker koud glaasje bier en schenken wij een fris wijntje. Op ons buiten terras met voldoende zitplaatsen kunt u genieten van de zon, rust en ruimte.  Wij beschikken over een verwarmd binnen terras waarbij u ook de mogelijkheid heeft om bij minder goed weer te genieten van een welverdiende consumptie.

Ook zo'n zin gekregen in iets lekkers?


De Wellinghoeve beschikt over een ruime parkeergelegenheid, ook voor de mensen die minder mobiel zijn is er een mogelijkheid om ons te bezoeken. Tevens beschikken we over een oplader voor de scootmobiel  en een oplaadpunt  voor de elektrische fiets. 

Of het nu om een vrienden, een gezellige buurt, familie bijeenkomst of een teambuilding gaat, wij hebben voor ieder wat te bieden. Uw eigen inbreng is vaak het grootste succes. Wij vernemen graag ideeën zodat we samen de uitdaging kunnen aangaan om uw bijeenkomst tot een succes te maken onder de gemoedelijke sfeer die bij de Wellinghoeve hoog in het vaandel staat.


De Wellinghoeve is gevestigd aan de Rijnstrangenweg 15 te Groessen.  De ligging van de Wellinghoeve is zeer uniek, centraal gelegen aan de diverse wandel en fietsroutes in het mooie Rijnstrangengebied dat onderdeel uitmaakt van de Gelderse Poort.  U vindt de Wellinghoeve aan de dijk tussen Loo en Pannerden.  Neem de afslag bij de Mammoet en na 100 meter aan uw rechterhand vindt u het gezellige terras.Wij zijn ambassadeur van Liemers Trots Onze openingstijden terras

Wij zijn gesloten
maandag
gesloten
dinsdag
gesloten
woensdag
10:3018:00
donderdag
10:3018:00
vrijdag
10:3018:00
zaterdag
10:3018:00
zondag
10:3018:00
Op feestdagen zijn wij de maandag geopend.

  

 
 
 
E-mailen
Bellen