Wellinghoeve
terras & camperplaats

ACTIVITEITEN


De Wellinghoeve als startpunt of als tussenstop. In ieder geval altijd een goed excuus om even wat lekkers te nuttigen!

Wandelen

Wandelen langs het water, hier vindt iedere natuurliefhebber wat wils. De wandelaar maakt kennis met de natuur in dit mooie gebied. Men kan hier wandelen over ongebaande paden waar dieren grazen en de natuur zijn eigen gang gaat. De struinommetjes langs Waal, Rijn en Maas zijn wandelommetjes van 4 tot 8 kilometer die gaan door de uiterwaarden en die ter plekke met borden zijn aangegeven om niet te verdwalen.  Bij de startpunten van de routes staan informatiepanelen waarop de route staat afgebeeld en een beschrijving van het betreffende landschap.


Husloapad

Ontdek het fraaie buitengebied van Loo. Wandelen door het rivierenlandschap van de Rijn met fraaie vergezichten, over dijken, langs waaien, door uiterwaarden en weilanden. Laat je verrassen door dit bijzondere afwisselende landschap. Klompen aan, rugzak op en gaan!

https://klompenpaden.nl/klompenpad/husloapad/

Kandiapad

Ontdek het fraaie buitengebied van Groessen. Wandelen door het rivierenlandschap van de Rijn met fraaie vergezichten, over dijken, de oeverwal, kerkenpaden en door uiterwaarden. Klompen aan, rugzak op en gaan!

https://klompenpaden.nl/klompenpad/kandiapad/Rondje Liemers fietsen

 

Rondje Rijn fietsen

Wie even weg wil uit de drukte, strijkt neer in het gebied tussen Arnhem en de Duitse grens: De Liemers. Omgeven door de rivieren de Rijn, IJssel en Oude IJssel, de heuvels van de Veluwe en die van Montferland, ligt dit stukje onbekend Nederland.

 https://www.nederlandfietsland.nl/fietsroute/fietsroute-rondje-liemers/


Ontdek de Rijn vanaf de fiets! Deze fietsroute brengt je langs een prachtig rivierengebied in Nederland en Duitsland. De route is te starten in het Duitse Emmerich bij fietsknooppunt 1 (gratis parkeren is mogelijk bij parkeerplaats Parkring, verder bevinden zich hier meerdere parkeerplaatsen en is er een Informatiepunt aanwezig.

https://www.visitarnhem.com/routes/fietsroutes/3764377101/rijnroute 
 
 
E-mailen
Bellen